Kawaii Blog!


Hello!
Hai , Assalamualaikum . Aina Nia here , Welcome to my blog .. do follow here and leave your footsteps here ! :)

Tagboard!


Credits

Basecode: Atin Tory
Edit:Timi and Nisha
Re-Edit:Saadah
Help: Atiqah
"Year End Giveaway By Cik Bunny"
Thursday, 6 December 2012 | 17:36 | 1 comments

Assalamualaikum..korang semua..Saya nie nak ajak korang semua join GA nie..kepada yang blom join GA nie.joinlah ye.cara2 nak join pon senang..Jangan terlepas peluang GA nie..Hadiah pon menarik. 
 
 
 http://3.bp.blogspot.com/-Ba8YEBSbWRo/ULrIoru09BI/AAAAAAAACCI/bGVJujC7XBg/s1600/bannerga.jpg
 How To Join:

  1. Terjah 3 page ni sampai loading habis: http://bit.ly/kzpKNihttp://bit.ly/TLDjL0 dan http://bit.ly/UUECvW
  2. Follow blog ni dan my blogshop.
  3. like facebook fanpage InspireBunny [dot] Blogspot , Bunny Inspired dan subscribe my fb acc.
  4. Buat entry bertajuk "Year End Giveaway By Cik Bunny" , letak banner giveaway dan link entry giveaway ni dalam entry korang. COPY BANNER DI SINI.
  5. tinggalkan LINK ENTRY GIVEAWAY ni di bahagian komen blog ni. Kat tempat lain tidak diterima. Pastikan betul betul patuhi semua syarat diatas. Jika tidak, bukan sahaja kemenangan ditarik balik malah terlepas update penting giveaway ni (tak tanggung =p)  
  6. Jika ada twitter dan ig, Follow  twitter: https://twitter.com/InspireBunny dan instagram: http://instagram.com/inspirebunny (atau twitter/instagram: @inspirebunny).
jangan lupa share this giveaway sebab Cik Bunny nak bagi hadiah online kalendar Hello Blogger 2013 kepada semua peserta yang dah join ga ni sebagai tanda penghargaan (sekiranya ga ni terima lebih dari 100 penyertaan).


Older Post | Newer Post
Navi
BLOG TWITTER BLOGSKINS