Kawaii Blog!


Hello!
Hai , Assalamualaikum . Aina Nia here , Welcome to my blog .. do follow here and leave your footsteps here ! :)

Tagboard!


Credits

Basecode: Atin Tory
Edit:Timi and Nisha
Re-Edit:Saadah
Help: Atiqah
"Cik Lyeen's Giveaway "
Thursday, 29 November 2012 | 20:39 | 14 comments

Assalamualaikum,korang semua yang blom join GA nie,joinlah..Cara2 dan syarat penyertaan pon senang,,apa susahnya...                                           
                         
CARA-CARA
1 : Letak tajuk GA kita dulu, " Cik Lyeen's Giveaway"
2. Copy dan paste je banner ni kat entry u olss.
3. Taglah dua, tiga, empat atau seberapa banyak blogger yang u olls nak. Sorang pun takpa janji dorang tahu yang dorang tu kena tag..:D
4. Siap!
5. Copy and paste link entry u olls tu kat dalam entry GA Lyeen yang ni ok.
SYARAT PENYERTAAN
1.Follow blog Lyeen dan Blog INI dengan ketulusan. *Takdak unsur paksaan. HAHA
2. Mohon u olss dengan penuh kecekalan dan kegigihan serta kejujuran untuk klik butang LIKE pada page sponsor berkenaan:
Dua sponsor takda pages tapi ada FB, so kalau u all berminat dengan tudung-tudung roses ni. Sila ADD jer mereka ok. 

                                                 Tarikh tutup:31 Disember 2012   
                                          Saya tag awak: Cik Fie


Older Post | Newer Post
Navi
BLOG TWITTER BLOGSKINS